Malzemeler
- Hazır pandispanya keki
- Bir paket Dr.Oetker kakolu pasta kreması
- 50 gr eritilmiş,
- ılık margarin
- 1 Bardak süt ( kekimizi ıslatmak için )
- Üzeri için:
- az miktarda vişne sosu veya reçeli 1,5 bardak süt
Materials
- Read sponge cake
- A package cream pie Dr.Oetker Kakola
- 50 g of molten
- warm margarine
- 1 cup milk (to soak our muffin)
- For the topping:
- a small amount of sour milk 1.5 cups of sauce or jam
Hazırlanışı
- Pandispanya kekimizi 1 bardak sütle iyice ıslatıyoruz.
- 50 gr eritilmiş, ılık margarinimizi derin bir kaba alıyoruz.
- Üzerine 1,5 bardak süt ekleyip 2-3 dakika kremamız olana kadar çırpıyoruz.
- Daha sonra kremadan pandispanyanın ilk katına bir miktar sürüyoruz.
- İkinci katı üzerine kapatıyoruz.
- Kalan pasta kreması ilede pastamızı iyice kaplıyoruz.
- Üzerine çikolata sosu gezdirip, vişne sosu ile süsleyip, servis ediyoruz.
PREPARATION
- 1 cup of milk are thoroughly wet sponge our muffin.
- 50 g melted, take a deep rough our warm margarine.
- Add 1.5 cups milk cream on for 2-3 minutes until we're flapping.
- Then on the first floor of an amount of a cream sponge cake're driving.
- We're closing on the second floor.
- We are thoroughly covers the remaining pastry cream pie transmission.
- Drizzle chocolate sauce over, embroidered with cherry sauce, we serve.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder