20 Mayıs 2014 Salı

Sour Cherry Cake with Chocolate Sauce Making / Vişneli Çikolata Soslu Yaş Pasta Yapımı

Malzemeler

  • Hazır pandispanya keki
  • Bir paket Dr.Oetker kakolu pasta kreması
  • 50 gr eritilmiş,
  • ılık margarin
  • 1 Bardak süt ( kekimizi ıslatmak için )
  • Üzeri için:
  • az miktarda vişne sosu veya reçeli 1,5 bardak süt


Materials 
  • Read sponge cake 
  • A package cream pie Dr.Oetker Kakola 
  • 50 g of molten 
  • warm margarine 
  • 1 cup milk (to soak our muffin) 
  • For the topping: 
  • a small amount of sour milk 1.5 cups of sauce or jam

Hazırlanışı

  • Pandispanya kekimizi 1 bardak sütle iyice ıslatıyoruz.
  • 50 gr eritilmiş, ılık margarinimizi derin bir kaba alıyoruz.
  • Üzerine 1,5 bardak süt ekleyip 2-3 dakika kremamız olana kadar çırpıyoruz.
  • Daha sonra kremadan pandispanyanın ilk katına bir miktar sürüyoruz.
  • İkinci katı üzerine kapatıyoruz.
  • Kalan pasta kreması ilede pastamızı iyice kaplıyoruz.
  • Üzerine çikolata sosu gezdirip, vişne sosu ile süsleyip, servis ediyoruz.

PREPARATION

  • 1 cup of milk are thoroughly wet sponge our muffin. 
  • 50 g melted, take a deep rough our warm margarine. 
  • Add 1.5 cups milk cream on for 2-3 minutes until we're flapping. 
  • Then on the first floor of an amount of a cream sponge cake're driving. 
  • We're closing on the second floor. 
  • We are thoroughly covers the remaining pastry cream pie transmission. 
  • Drizzle chocolate sauce over, embroidered with cherry sauce, we serve.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder